Luister mee: de laatste loodjes voor de Bachdag

De laatste gewone repetitie voor de Bachdag is zojuist afgerond. Vrijdag hebben we nog een generale repetitie met onze companen van Octagon en dan moeten we er klaar voor zijn: de Bachdag!

We zingen zaterdag 8 oktober om 11:00 in de Joriskerk. Hoofdzakelijk dubbelkorig, maar beide ensembles zullen ook een eigen stuk ten gehore brengen. Zien we u daar?

Luister een stukje van onze repetitie: het slot van BWV 229: ‘Komm, Jesu, komm’:

Repetitie opname 3 oktober 2022

8 oktober 2022 Bachdag in Amersfoort

Dit najaar is het (gelukkig) weer zover: de Bachdag in Amersfoort! Het staat al heel lang op ons wensenlijstje om een aantal dubbelkorige motetten van J.S. Bach uit te voeren, en dus grijpen we deze kans aan om de samenwerking op te zoeken met een ander ensemble: Ensemble Octagon uit Utrecht.

Onder leiding van Ab Weegenaar zingen we het Komm, Jesu, komm (BWV 229) en Der Geist hilft unser Schwachheit auf (BWV 226). Met medewerking van Cees Willem van Vliet, orgel, en Marte Otter, cello.

Beide ensembles zingen elk ook nog een ander werk uit de Bach-familie.

In de St. Joriskerk in Amersfoort!

Datum: 8 oktober 2022

Locatie: St. Joriskerk, Hof 1, Amersfoort

Aanvang: 11.00u

Toegang: gratis

19 november 2022: Muziek na de Markt, Lutherse kerk Amersfoort

Open concert: u bent van harte welkom om in te lopen. Een intiem concert met prachtige a capella werken van o.a. Byrd, Purcell en Lauridsen. Een rustmoment op de (drukke) zaterdag!

Zaterdag 19 november 2022, 16.00-17.00u

Locatie: de Amersfoortse Zwaan, Langestraat 61, Amersfoort

Toegang gratis

13 mei 2023: 12,5 jaar Voxtet!

Een koperen jubileum voor Voxtet! Dit vieren we groots op zaterdagavond 13 mei 2023, in de Inham in Hoogland (Amersfoort).

In dit concert maken we een reis door de tijd, vele oude en meer moderne stukken passeren de revue, evenals een aantal lichte muziek stukken. Een mooie doorkijk in het repertoire dat we de afgelopen 12,5 jaar hebben opgebouwd!

Verheug je op Byrd, Sweelinck, J.S. Bach, Reger, Brahms, en Bremer. En natuurlijk op een hapje en een drankje Kortom: een feestelijke avond!

Datum en tijd: zaterdag 13 mei 2023, 20.00u

Locatie: De Inham, Hamseweg 40, Hoogland

Kaarten: €15 Reserveren