26 januari 2020: Heusden

Optreden van Voxtet tijdens de middagdienst in Heusden. Op het programma staan onder andere Joseph Rheinberger en Johann Joseph Fux.

Nadere informatie volgt.

22 maart 2020: Evensong St Joriskerk, Amersfoort

Op 22 maart 2020 levert Voxtet een bijdrage aan een Choral Evensong in de St Joriskerk in Amersfoort. Er zullen onder andere stukken van Joseph Rheinberger en Johann Joseph Fux op het programma staan.

Nadere informatie volgt.

9 mei 2020: Bevrijdingsconcert St Joriskerk, Amersfoort

Op 9 mei 2020 is Voxtet één van de koren die te horen is in een Bevrijdingsconcert in de St Joriskerk in Amersfoort. Nadere informatie hierover volgt.

20 juni 2020: VOXTET 10 JAAR – Lustrumconcert

In 2020 bestaat Voxtet al weer 10 jaar! Op 20 juni 2020 geven we daarom een feestelijk lustrumconcert in Amersfoort. Houd onze website in de gaten voor meer informatie!

12 september 2020: Scratchdag in De Brug, Amersfoort

Op 12 september 2020 gaat Voxtet een nieuwe uitdaging aan, en wel het begeleiden van een ‘scratch’. Heb je zin om onder leiding van de Voxtet leden een klassiek stuk in zijn geheel in een dag in te studeren, en vervolgens uit te voeren? Houd dan onze website in de gaten!

Hoor Voxtet tijdens de generale repetitie

Op zaterdag 17 maart bracht Voxtet in samenwerking met Rien Donkersloot (orgel) en Erik Liefting (cello) een passieconcert ten gehore als onderdeel van de serie Duyschot Concerten in de Dorpskerk in Hendrik Ido Ambacht.

Tijdens de generale hebben we het opname apparaat maar eens laten meelopen. Hieronder kunt u luisteren naar ‘If Ye Love Me’, geschreven door Thomas Tallis.

De microfoon, zichtbaar op de foto, stond ongeveer waar de eerste rij begon. Dit is dus wat het publiek te horen krijgt.

Wordt u daar enthousiast van? Dan verwelkomen we u graag op één van onze komende concerten!

Laatste voorbereidingen op concert 17 maart

We zien er naar uit om ons eerste passieconcert te geven in Hendrik Ido Ambacht. Afgelopen maandag hebben we veel punten op de ‘i’ gezet en genoten van het repeteren met cellist Erik Liefting.

In een zeer afwisselend programma wordt u meegenomen door een aantal eeuwen lijdensmuziek. Kuhnau, Purcell, Brahms, Rutter en andere componisten hebben werken geschreven waar wij van onder de indruk zijn. Het is dan ook een eer om die mooie muziek te zingen. Komt u luisteren?

 

Meer informatie over dit concert: klik hier.

Aftrap seizoen 2017-2018

Nieuwe foto’s!

Er zijn foto’s geplaatst van onze repetitiedag op 16 september 2017; kijkt u hiervoor op onze pagina foto’s.