Uitgesteld: Jubileumconcert 20 juni 2020

Helaas moeten we even pas op de plaats maken ten aanzien van ons jubileumconcert, dat we gepland hadden voor 20 juni. Door de Coronacrisis kunnen we niet voldoende repeteren om het programma goed voor te bereiden.

We laten zo snel mogelijk weten wanneer we het feest wél met jullie kunnen vieren. Tot die tijd: blijf gezond, kijk om naar elkaar.

12 september 2020: Scratchdag in De Brug, Amersfoort

Op 12 september 2020 gaat Voxtet een nieuwe uitdaging aan, en wel het begeleiden van een ‘scratch’. Heb je zin om onder leiding van de Voxtet leden een klassiek stuk in zijn geheel in een dag in te studeren, en vervolgens uit te voeren? Houd dan onze website in de gaten!

10 oktober 2020: Bachdag Amersfoort

Op 10 oktober 2020 is het weer Bachdag in Amersfoort! En net als vorige jaren mag Voxtet hieraan ook een bijdrage leveren.

Plaats en tijd zijn nog niet bekend, noch wat we ten gehore gaan brengen, maar hou deze website in de gaten voor meer info!

21 november 2020: Muziek na de markt, Lutherse kerk, Amersfoort

Inmiddels ook een terugkerende traditie: Muziek na de Markt in de Lutherse Kerk in Amersfoort (onze vaste repetitielocatie). Meer informatie over het programma volgt.

Locatie: Lutherse kerk, Langestraat 61, Amersfoort

Aanvang 16:00u, vrije toegang (collecte na afloop)

28 november 2020: Vesper, Lutherse Kerk, Amersfoort

Op 28 november 2020 levert Voxtet een bijdrage aan een vesperdienst in de Lutherse Kerk, onze vaste repetitielocatie.

Informatie over het programma volgt later.

Locatie: Lutherse kerk, Langestraat 61, Amersfoort

Aanvang: 16.00u