Vier Bach! – Utrecht, 3 oktober 2014

Op vrijdagavond 3 oktober 2014, om 20.15 uur werkt Voxtet mee aan het bijzondere programma Vier Bach! – een samenwerking tussen vier ensembles om op een bijzondere manier de muziek van Bach te vieren. We voeren feestelijke cantates uit, in samenwerking met het professionele zangerskwartet Quatre Bouches, begeleid door Accademia Amsterdam en bijgestaan door het organistenduo Euwe en Sybolt de Jong. Deze laatsten zullen ook hun eigen vierhandige orgelbewerkingen van cantates laten horen.

Voorafgaand aan het concert is er een workshop ‘koralen zingen’, om geïnteresseerde zangers een aantal koralen aan te leren die u tijdens het concert mag meezingen.

Vrijdag 3 oktober 2014, 20.15 uur, Pieterskerk Utrecht

In samenwerking met:  Accademia AmsterdamQuatre Bouches en de organisten Euwe en Sybolt de Jong

Meer informatie, en reserveren: volg deze link

Vier Bach! – 4 oktober 2014

Voxtet zal op 4 oktober 2014 samen met 3 andere gezelschappen op hoog niveau musiceren. We zijn uitgenodigd om een bijdrage te leveren aan het lustrumconcert van Stichting Oude Muziek Barneveld.

Het concert is een samenwerking tussen vier ensembles om op een bijzondere manier de muziek van Bach te vieren. We voeren feestelijke cantates uit, samen met het professionele zangerskwartet Quatre Bouches, begeleid door Accademia Amsterdam en bijgestaan door het organistenduo Euwe en Sybolt de Jong. Deze laatsten zullen ook hun eigen vierhandige orgelbewerkingen van cantates laten horen.

Zaterdag 4 oktober 2014, 20.00 uur, Oude Kerk Barneveld

In samenwerking met:  Accademia AmsterdamQuatre Bouches en de organisten Euwe en Sybolt de Jong

U kunt reserveren via de website van Stichting Oude Muziek Barneveld: http://www.oudemuziekbarneveld.nl/