Voxtet trekt volle zalen

Voxtet heeft een drukke, maar zeer bevredigende periode achter de rug. Op 3 en 4 oktober voerden wij het programma Vier Bach! uit, achtereenvolgens in Utrecht en Barneveld. Omdat het in Barneveld een lustrumconcert betrof van de Stichting Oude Muziek Barneveld, was de belangstelling nog groter dan normaal. Wij mochten naar afloop van de organisatie vernemen dat de bezoekersaantallen in Barneveld van recordhoogte waren. Dat is altijd mooi, maar meer nog dan dat was het buitengewoon stimulerend om te zien hoe intens betrokken het publiek was bij de uitvoering en bij de muziek.

Ook vandaag, bij de Bachdag Amersfoort, mocht Voxtet zich voor haar bijdrage verheugen in een grote aandacht. Om akoestische redenen zongen we in het koor van de kerk, en hoewel daar in een grote kerk als de Sint Joriskerk heel wat mensen in kunnen, had niet iedereen een zitplaats. En zo mochten we ook daar een hele intense uitvoering van Bachwerken beleven met een groot, enthousiast publiek. Op die manier is zingen bij Voxtet natuurlijk wel heel erg leuk!

Zaterdag 13 december 2014: Christmas Carol Harderwijk (Vischmarkt)

Op zaterdag 13 december zal Voxtet om 18.00 Christmas Carols zingen op de Vischmarkt te Harderwijk. Winterstad Harderwijk is een sfeervol festijn op een locatie die doortrokken is van historie. Komt dat zien, komt dat horen! Foto: De Stentor.