Een nieuw Voxtet- seizoen is van start gegaan! Op zaterdag 16 september vond onze repetitiedag plaats in ‘de Inham’ in Hoogland. Een dag van William Byrd tot Poulenc, Kreek, Sweelinck en Bach. Na een paar uur hard werken was het tijd voor een geheel verzorgde lunch. De middag werd weer gevuld met, hoe kan het ook anders, repeteren. Ohja, een paar nieuwe kiekjes voor de website werd door velen van u ook aangevraagd. Deze vindt u op de pagina foto’s!

We hopen u natuurlijk te ontmoeten op een van de komende uitvoeringen van Voxtet: 4 november in de Lutherse kerk van Amersfoort (Bach!), 11 november tijdens de Vespers in de St. Joriskerk (Sweelinck, Byrd en nog veel meer) en op 23 december in Hasselt (Kerstmotetten van Poulenc). Ach ja, op 22 september zingt Voxtet ook nog tijdens de trouwdienst van haar dirigente Lydia Liefting. Genoeg te doen dus. Wij hebben er weer zin in!